Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

OpenCart en iDeal

Online betalen in OpenCart

Een van de belangrijkste taken van uw webshop is natuurlijk ervoor zorgen dat uw klanten een aankoop doen. Onze OpenCart webshops zijn op dit punt geoptimaliseerd met als doel uw klanten sneller en gemakkelijker te kunnen laten betalen. Als klant heeft u de keuze om te betalen met iDeal, creditcard en veel internationale betaalmethodes. Hierdoor kunt u ook internationaal zaken doen met hetzelfde gemak. Dit heeft niet alleen voor uw klanten maar ook voor u veel voordelen, u hoeft nu immers zelf niet meer achter betalingen aan te gaan en weet zeker dat een betaling in goede orde ontvangen heeft. Bovendien wordt het natuurlijk aantrekkelijker om een bestelling te plaatsen als er snel en gemakkelijk betaald kan worden.

⁣⁣

Verhoog de conversie

Uit onderzoek is gebleken dat er tijdens het bestelproces veel klanten besluiten om uiteindelijk geen bestelling meer te plaatsen. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben, soms willen klanten niet registreren, soms zijn de verzendkosten te hoog of wordt er uiteindelijk besloten om alsnog even te wachten met bestellen. Een van de meest voorkomende oorzaken ligt in de hoek van de betalingen. Klanten die willen bestellen moeten immers snel kunnen betalen. U zult dan ook zien dat uw OpenCart shop minder uitval zal hebben en meer geslaagde transacties zal krijgen door het aanbod van veel verschillende betaalmogelijkheden.

⁣⁣

Snel en efficiënt bestellingen verwerken

Consumenten zijn anno 2017 al gewend een bestelling binnen een werkdag te kunnen ontvangen. Vrijwel elke volwassen webshop zal dan ook proberen om zo snel mogelijk een bestelling te kunnen verzenden. Om bestellingen snel en efficiënt te kunnen verwerken is het van essentieel belang om zekerheid te hebben van betalingen. Zo kunt u de bestelling namelijk meteen laten verzenden naar de klant. Dankzij de payment gateways die wij voor u installeren hoeft u dit niet meer zelf te controleren, u kunt eenvoudig in uw backend terugzien of een betaling ontvangen is.

⁣⁣

Klaar om iDEAL te implementeren?
Neem dan contact met ons op

Vraag gratis een offerte aan