Over Ons

Over Ons

UW WEBSHOP SIMPEL, PROFESSIONEEL EN WINSTGEVEND.
WELKOM BIJ OPENCART SPECIALIST.

Meer dan 85% van de mensen in Nederland is in het bezit van een smartphone.
Meer dan 80% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een wifi-connectie.
Meer dan 50% van de mensen bestellen regelmatig dingen via het internet.

Mensen zijn gewend geraakt aan internet. Gewend geraakt aan het shoppen vanaf hun computer, laptop, tablet en zelfs telefoon. Men kijkt eerst op het internet voordat zij überhaupt naar de winkel gaan. Daarom is het zo belangrijk dat u, als ondernemer, beschikt over een professionele en functionele webshop.

Wij van OpenCart Specialist…
… zijn er voor de kleine, middelgrote en grotere ondernemer die zo snel mogelijk een succesvolle, winstgevende en professionele webshop wil hebben. Wij begrijpen dat het voor ondernemers vaak lastig kan zijn om te weten waar precies te beginnen. Het resultaat hiervan is dat ze het uit blijven stellen of dat er niets meer van komt en zo dus veel geld op tafel laten liggen. Sommige ondernemers kiezen voor dure webshop pakketten die makkelijk op te zetten zijn, maar tot honderden euro's per maand kosten. Bij OpenCart Specialist zit u nooit ergens aan vast.

OpenCart Specialist stelt haar diensten beschikbaar voor iedere ondernemer.
Wij kunnen ook uw partner zijn in het creëren en onderhouden van uw webshop.

Stuur ons een bericht
 

BEKIJK ONZE OPENCART VIDEO TUTORIALS

Al langere tijd werken wij met OpenCart webshops en we zijn altijd weer blij als we een nieuw project gaan starten. De software is heel eenvoudig te gebruiken en echt iedereen kan er prima mee overweg. Wij denken dat dit de grootste kracht van Opencart is omdat het zo makkelijk te gebruiken en toch zo’n krachtige platform is op gebied van webshops. Wij hebben een aantal OpenCart video tutorials gemaakt zodat u mee kunt volgen en zelf onderhoud aan uw winkel kunt uitvoeren!

Tutorials bekijken
 

WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Door de jaren heen heeft OpenCart Specialist ontzettend veel OpenCart kennis opgedaan. We hebben gezien wat werkt, maar wat we nog veel meer hebben gezien wat niet werkt. Hierdoor zien wij vrijwel altijd direct in een oogopslag wat wel, en niet goed is aan uw webshop. Als u nog geen webshop heeft dan bouwen wij voor u een webshop die makkelijk te gebruiken is, er professioneel uitziet en bovenal converteerd.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Of u nou opzoek bent naar een geheel nieuwe OpenCart installatie, gratis advies, of hulp bij uw huidige shop: Aarzal niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen blij zijn u te helpen bij het opzetten van uw (nieuwe) online business! Waar uw vraag ook over gaat, wij hebben altijd een passend plan van aanpak.

Laat ons een bericht achter
 

Meet the Team

We believe in a diverse range of personel to bring creative skills, thoughts, and ideas to the table.

Alex Vaz Alex Vaz Founder OCS
Alex Vaz Founder OCS .. Full Profile
Sebastian Sebastian Marketing Expert
Sebastian Marketing Expert .. Full Profile
Thisko Thisko Designer
Thisko Designer .. Full Profile
Tom "Qphoria" Quincy Tom "Qphoria" Quincy Guru
Tom "Qphoria" Quincy Guru As a former developer of OpenCart, I've been around from the beg.. Full Profile
350 Projecten Afgerond
3000 Tevreden Klanten
150 Extensies
2009 OC Partner Sinds