Używamy cookies, aby zwiększyć swoje doświadczenie użytkownika.
Naszy Zalety

PROFESJONALNE SKLEPY INTERNETOWE

Chcesz od podstaw stworzyć sklep internetowy lub ulepszyć obecny? Mamy dla Ciebie rozwiązanie! Sprawimy, że Twój sklep będzie miał wszystko, czego potrzebujesz. Nie istnieją dla nas żadne ograniczenia.

NASZE DOŚWIADCZENIE POZWOLI CI ZWIĘKSZYĆ SPRZEDAŻ

Od 10 lat pracujemy nad projektami dla wielu sklepów. Wykorzystaj naszą wiedzę i umiejętności, aby zwiększyć obroty Twojego sklepu. Przekonaj się, że robimy to naprawdę dobrze!

ADMINISTRACJA SKLEPEM INTERNETOWYM

Chcesz zacząć prowadzić dochodowy sklep internetowy, ale nie masz czasu, żeby się nim zająć? Rozumiemy to! Zajmiemy się techniczną stroną prowadzonego przez Ciebie sklepu, abyś Ty mógł poświęcić swój czas na rozwój Twojej firmy.

ZADOWOLENIE KLIENTA

100% naszych klientów jest zadowolonych ze stworzonych przez nas sklepów internetowych. Naszym głównym priorytetem jest tworzenie projektów odpowiadających na Twoje potrzeby. Nasz zespół już od 2011 roku dostarcza na rynek innowacyjne rozwiązania do Twojego sklepu internetowego.

Oficjalny Partner OpenCart

Od 2013 OpenCart Specialist jest oficjalnym partnerem OpenCart.

OpenCart Partner

O OpenCart Specialist

Pokochasz współpraca z nami

Naszym głównym celem jest stworzenie Twojego sklepu OpenCart w taki sposób, aby odpowiadał Twoim wszelkim potrzebom oraz wymaganiom.

Bliska współpraca i doradztwo

Cieszymy się dużym gronem stałych klientów i z niecierpliwością czekamy na nowe wyzwania. Z przyjemnością podejmujemy się tworzenia nowych sklepów internetowych oraz re-brandingu już istniejących.

Specjaliści do Twojej dyspozycji

Nasza ekipa zawsze czeka w gotowości na nowe zadania i projekty. Współpracujemy z małymi firmami, dając im szansę na zaistnienie na rynku.

Zaktualizuj do OpenCart 3.0

To OpenCart 3.0 Upgrade Pakiet

Co zrobić, jeśli łatwiej będzie zarządzać sklepem internetowym OpenCart? Z naszym nowym pakietem OpenCart do wersji 3.0 jest możliwe. Opracowaliśmy tę usługę po zauważeniu, że duży wzrost zapotrzebowania na aktualizacje OpenCart. Dzięki temu wielofunkcyjnego pakietu uaktualnień możesz zdecydować, ile chcesz uaktualnić. Uaktualnij tylko OpenCart lub uaktualnij wszystkie niestandardowe moduły?

Najważniejsze podczas aktualizowania jest to, że Twoje cenne dane administratora są bezpieczne. Zawsze pracujemy z kopiami zapasowymi, aby upewnić się, że dane nie zostaną utracone podczas aktualizacji.

Więcej informacji
Naszi zadowoleni klienci
OCS heeft voor ons een OpenCart Multishop omgezet van 1.5 naar de nieuwste versie. Deze samenwerking is heel erg goed bevallen. De nieuwe shops draaien als een zonnetje met een boel nieuwe functies erin waarvoor voor een aantal maatwerk nodig was. Dat had soms wel wat voeten in de aarde omdat de enige extensie wel eens problemen kan veroorzaken met een andere maar dat is door OCS allemaal werkend gemaakt. Geweldig! Er wordt daarnaast heel snel gereageerd op mails en ook heel oplossingsgericht meegedacht. Dat heb ik wel anders meegemaakt. Kortom OCS is onze partner voor OpenCart en ik beveel het bedrijf aan iedereen aan!
- EBM Trading B.V.
Er zijn veel freelance OpenCart programmeurs, en we hebben in het verleden met veel verschillende gewerkt van hen gewerkt. Er zijn zijn er ook aardig wat die mooie dingen kunnen maken.Wat voor ons het verschil maakt, is de communicatie. Alexander is precies, vraagt door, koppelt terug, spreekt timelines af, en haalt die ook. We zetten Alexander in bij complexe vraagstukken, en gaat deze ook niet uit de weg. Ook komt het vaak voor dat we teveel klussen hebben, ook dan springt Alexander in om de shop in zijn geheel over te nemen, en het project te leiden. Ook hier is communicatie belangrijk, hij trekt de kar, en levert.
- Pieter Smit - Amsterdam
Toen we onze shop een nieuwe naam wilden geven en naar een hoger platform wilden gaan, heeft Alexander van OpenCartSpecia list ons daarbij uitstekend geholpen. Zijn enthousiaste om er iets moois van te maken en snelle verwerking van onze vragen is ons goed bevallen. De site draait nu al weer geruime tijd naar tevredenheid. Ook vragen tussendoor, zoals het verhogen van de responstijd, zijn snel en efficiënt beantwoord.
- Theunis Post
Al meerdere keren heeft de OpenCart Specalist wat voor mijn site gedaan. Elke keer is het super. Wanneer je een prijsopgaaf vraagt, reageert hij snel. Als je dan akkoord gaat, begint hij snel met hetgeen wat gebeuren moet. Hij denkt mee met wat het beste zou zijn voor de site, en wil echt te helpen. Achteraf neemt hij ook nog de tijd om je vragen te beantwoorden, mocht je die hebben over hetgeen wat gedaan is aan jou site. Al met al een super service!
- Sytze Zijlstra
Na jaren een webshop onder licentie gehad te hebben liepen wij tegen te veel beperkingen op. Het was daarom tijd om een nieuw site, geheel naar onze eigen wensen te laten bouwen. Na veel rondgevraagd gevraagd te hebben leek Alexander van OpenCartSpecialist ons de juiste persoon om dit te verwezenlijken. Hij wist ons te overtuigen door een heldere communicatie, geen problemen maar oplossingen te zien en onvermoeibaar te zijn ondanks onze vele vele vragen en aanpassingen. Tijdens het hele proces hebben wij zelf enorm veel geleerd van Alex, samen oplossingen bedacht en veel brainstorm sessies gehad. Met als resultaat een geheel nieuwe webshop welke aan al onze eisen voldoet, alle technische mogelijkheden heeft die wij wilden en die volledig mee kan groeien met ons bedrijf. Werken met Alexander is werken op een persoonlijke, professionele en doeltreffende manier. Een aanrader voor iedereen.
- Tim Heuijerjans
De OpenCart Specialist is een zeer goede aanbeveling waard. Wij zijn erg blij met onze nieuwe shop. Ook de "nazorg" is bij Alexander in goede handen. Heel belangrijk voor webshop eigenaars. Complimenten !!!
- Simone van der Sandt
Een mooie webshop hebben ze gemaakt met veel hulp eromheen gekregen. We krijgen redelijk snel een antwoord al zou dat soms wat sneller mogen.... Zeer goede service en duidelijkheid als iets wat langer duurt dan we zouden verwachten! Wekt veel vertrouwen op! Doe zo door!
- Yvonne
Probleem met extensie installer. Kon niets meer. OCS opgebeld en binnen een anderhalf uur was het opgelost. In één woord geweldig om te weten dat er nog bedrijven zijn die zo snel reageren en het ook terugkoppelen. Ondertussen nog advies gekregen ook. Een dikke verdiende 10 !!!
- Koos Snitjer
Prima systeem voor alle toekomstige online shops. Als je het systeem doorhebt, dan is het simpel om zelf aanpassingen te doen om je site up to date te houden. De service van OpenCart specialist is top! Er wordt meegedacht met de bouw en aanpassingen en wensen snel gerealiseerd.
- Eric Lubbers
Alexander heeft me bijzonder vakkundig en adequaat geholpen bij de migratie van mijn Opencart Webshop versie 1.5.2.1 naar de nieuwste 2.0.3.1 versie. Bijzonder prettige mailwisselingen, snel, adviserend en vriendelijk. Hij heeft absoluut verstand van zaken en elke aanpassing die moest gebeuren heeft hij prima verzorgd. Al mijn oude plugins zijn keurig mee geinstalleerd, foutmeldingen verholpen. Echt serieus top! Ik raad iedere webshopeigenaar die Opencart gebruikt om de diensten van Alexander Vaz in te huren. Prijstechnisch ook meer dan tevreden! Ik zal ook zeker in de toekomst gebruik blijven maken van de diensten van opencartspecialist. Heeft iemand vragen over deze recensie schroom niet mij te contacteren!
- Martin Post Uiterweer
Na lang sukkelen met het vinden van een goede website bouwer ben ik met Alex van opencart specialist in contact gekomen. Een zeer correcte service tegen een zeer correcte prijs. Enorme openheid naar de klant toe, het bewijs dat een mooie website niet duur moet zijn. Ook als er nadien nog aanpassingen moeten gebeuren is het geen enkele moeite. We hebben besloten met Opencart Specialist te werken, omdat deze zelf een mooie website in dit programma gemaakt heeft. Als je ziet dat de designer een mooie website voor zichzelf kan bouwen, was dit de doorslag zodat hij ook een mooie voor ons kon bouwen! Een tevreden klant!
- Rik
Om onze klanten van de fysieke winkel inzicht te geven in prijs en beschikbaarheid van producten hebben we; Alexander Vaz (Opencart Specialist) gevraagd een webwinkel voor ons te maken. Zeer tevreden met het resultaat en ook na oplevering staat hij klaar met raad en daad.Bedankt!
- Hermus Watersport
Opencart Specialist is een bedrijf dat ons als OpenCart webshop gebruiker zeer goed helpt om onze ideeën te verwezelijken. Ze bieden ons hele goede service en denken echt mee om de webshop tot een succes te maken. Maken waar wat ze beloven, en realiseren dit binnen de kortste keren met succes.Bedankt, Karel
- Karel
Ik heb meerdere malen mogen samenwerken met Alexander van OpenCart Specialist. Ik heb de OpenCart Specialist ingehuurd voor de ontwikkeling van meerdere OpenCart webwinkels. OCS is kundig en werkt in hoog tempo. Dit is prettig bij de ontwikkeling van een webwinkel. Als er iets aan de hand is met de webwinkel waardoor deze niet goed functioneert zijn zij vastberaden om de oorzaak van het probleem te achterhalen en te verhelpen. Altijd met succes. Alexander is betrouwbaar en vindingrijk. Vooral betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel dus hier ben ik zeer over te spreken. Ik kan OpenCart Specialist van harte aanraden aan een ieder die een hedendaagse en solide webwinkel wil laten ontwikkelen tegen een passende prijs.
- Sander
Mijn amateurische webshop is binnen 1 week omgetoverd tot een grote professionele webshop. Alle wensen worden ingewilligd. Denkt met je mee! Prijs? ZEER GOEDKOOP! Vergeleken met andere vele malen goedkoper. Voor elk extra dingetje die je vraagt doen ze niet moeilijk over. Je hebt hier altijd je eigen contactpersoon. Heb mijn 2e webshop ook hier opgezet, ook perfect. In zeer korte tijd allemaal. Alles verloopt moeiteloos.Vertel wat je wilt, en laat alles aan hun over, en als het klaar is zal je je ogen niet geloven! PERFECT! Me 3e webshop zal weer hier worden opgezet!
- Huseyin A.
Super vriendelijke service: Altijd de juiste tools voor het systeem opencart. Heeft veel geduld voor ons gehad wegens tijd gebrek aan onze kant.Heeft goede ervaringen.
- Micheal
We had severe SSL and SEO problems on my Online Store in Finland, Helsinki. A quick call to Open Cart Specialists, followed up by an email, they got everything up and working in an hour! All our product pages are now perfectly indexed and SSL is working site wide! Even the admin panel! The payment was extremely affordableI definitely recommend Open Cart Specialists to any hobbyist and professional. 10/10.Keep up the good work, you will be hearing about us more!
- Anter Yasa
Dankzij OCS ziet mijn eenvoudige webshop er niet alleen zeer strak en professioneel uit, maar ik heb nu ook een duidelijke groei van traffic naar mijn webshop! De zoekmachine optimalisatie die OCS voor mij heeft toegepast heeft mijn webshop een dikke, duidelijke traffic en conversie groei gegeven! Bedankt voor alle moeite jongens, zeer tevreden, en mijn investering zal al snel weer terug verdiend zijn.
- Harvey
Współpraca z konsultantami przebiegła bezproblemowo. Odpowiadali na wszystkie moje pytania rzeczowo i profesjonalnie. Stworzony sklep internetowy ma bardzo ładny design.Oceniam współpracę z OpenCart Specialist na 5+! Żadnych problemów, błyskawiczny kontakt i super efekt końcowy.
- Iza
Ik wilde graag de beveiliging van mijn Opencart website verbeteren, na even zoeken op google kwam ik bij de Opencart specialist uit. Na contact met Alexander besloten deze job aan hun over te laten. Binnen een week was de beveiliging aangepakt en kon ik weer door met ondernemen.’
- Rogier - CEO
Upgrade naar de nieuwste versie van OpenCart werd snel en zorgvuldig gedaan. Vragen werden snel beantwoord via de mail en na de opdracht was OCS ook nog beschikbaar.
- Het Uilskuiken
Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc. Sklep internetowy przestał działać i jako od jedynej firmy dostałem pomoc ,,od ręki,, Każdemu kto ma problem ze sklepem opencart polecam wspołpracę z tą firmą
- Adrian
In het verleden hebben we met verschillende bedrijven zaken gedaan en dat beviel ons niet. We hebben verschillende zaken laten uitvoeren door Opencart specialist zoals het upgraden van de nieuwste Opencart versie, het updaten van de modules en het advies in de SEO. Dit is allemaal vlekkeloos verlopen en ons hele klantenbestand kon worden meegenomen zonder wat te verliezen. Nadat er betaald is staan ze ook altijd klaar voor je, zonder dat ze er wat voor vragen. Dat noem ik pas service. Het advies wat we hebben gekregen is ook uitstekend. Ik zal daarom ook iedereen Opencart specialist aanbevelen. Ga zo door met deze service, voor mij zijn jullie nummer 1.
- JaggsAlarm.nl