Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Ultimate Pakket

Onze meest winstgevende oplossing

Het OCS Ultimate Pakket is hét ultieme en meest winstgevende pakket voor slimme ondernemers. In dit pakket bieden wij u het meest uitgebreide, simpele en converterende pakket wat wij voor u kunnen opzetten. Het pakket bevat alles om het voor zowel u (de beheerder) als voor uw klanten zeer gebruikersvriendelijk te maken. Het Ultimate Pakket bevat alle mogelijkheden die het Premium Pakket bevat en meer:

Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde product filters zodat zowel u als uw klanten uw producten in een handomdraai terug kunnen vinden.

Of eventuele kortingen die u zo kunt instellen zoals u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld automatisch kortingscouponnen geven aan klanten die al eens eerder hebben besteld.

Ook biedt het Ultimate Pakket de mogelijkheid om via het IP adres van uw klant te kunnen zien welke taal hij/zij spreekt. Vervolgens kunt u ze dan op de juiste manier doorverwijzen naar de juiste pagina met de juiste taal instellingen.

Maar wat misschien nog wel het meest aantrekkelijke van dit pakket is, is dat wij een professioneel thema en logo geheel op maat voor uw webshop laten ontwikkelen. Ook ontwikkelen wij in het Ultimate Pakket exclusieve en op maat gemaakte banners welke uw webshop zeer professioneel presenteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de eventuele slideshow van uw webshop, de logo, banners in de sidebar etc. In andere woorden; alles wat een webshop succesvol maakt.

Mocht u een mogelijkheid niet kunnen vinden in dit pakket, dan is het voor ons altijd mogelijk om dit alsnog voor u in uw webshop te implementeren. Dat is namelijk het mooie van OpenCart; alles is mogelijk. U kunt altijd geheel vrijblijvend hier een offerte aanvragen.

Pakket inhoud
Volledige shop installatieJa
Basis configuratieJa
iDEAL installatieJa
SEO optimalisatieJa
Professioneel premium templateJa
Banner designJa
Custom module installatie8x
Onderhoud5 Maanden
Product aantalOngelimiteerd
1Page CheckoutJa
Niewsbrief implementatieJa
Google Analytics implementatieJa
Responsive designJa
Social media implementatieJa
Custom verzendkostenJa
Toevoegen aan zoekmachinesJa
Shop versnellenJa
CSV/XML Procduct ImportJa
CSV/XML Procduct ExportJa
Professionele facturatieJa
Blog installatieJa
Geavanceerde product filtersJa
Geavanceerde kortingen instellenJa
Custom contact formulierenJa
Producten toevoegen aan shopJa
IP auto taal detectieJa
Logo DesignJa
Advies en ondersteuningJa

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha

OpenCart Specialist - Ultimate Pakket

  • Model: OpenCart Specialist
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4.990,00
  • Excl. BTW: €4.990,00

Beschikbare opties: